Love, @slurpee_crank

Logo of telegram channel slurpee_crank — Love, @slurpee_crank
623
Logo of telegram channel slurpee_crank — Love, @slurpee_crank

Comments

You must log in to post a comment.



Channel address: @slurpee_crank
Categories: Quotations
Language: English
Subscribers: 28,329 (Update date: 2022-05-23)
Description from channel

I'll try to bring value, and grow together as a person, with you guys. I fully believed that, all it takes is just 1minute, to change our perspective! Have faith ❤️✨

The latest Messages

2022-03-19 16:21:47 kalau nak join tgh live sekarang, click je!!!
4.1K views13:21
Open / Comment
2022-03-19 16:21:37 https://us02web.zoom.us/j/83890514658?pwd=UG5Wa21tZHNIRnNxSnJRcHJFYUJEdz09
4.2K views13:21
Open / Comment
2022-03-19 10:29:00 https://t.me/teamelrahexclusive
4.6K views07:29
Open / Comment
2022-03-19 10:28:47
4.0K views07:28
Open / Comment
2022-03-19 10:27:56 mana nak tau harini hang luck
3.0K views07:27
Open / Comment
2022-03-19 10:27:45 online dalam 30 minit
3.0K views07:27
Open / Comment
2022-03-19 10:27:38 incase ada yang nak join BOP tu malamni
3.0K views07:27
Open / Comment
2022-03-19 10:27:28 so aku habaq kat sini
3.0K views07:27
Open / Comment
2022-03-19 10:27:24 HQ ada bagi reward utk team aku jugak antara macbook dan iphone
3.0K views07:27
Open / Comment
2022-03-19 10:26:55 join ja la live tu, mana nak tau dapat duit raya
3.1K views07:26
Open / Comment
2022-03-19 10:26:40 kalau hang takmau juai baju melayu pun
3.1K views07:26
Open / Comment
2022-03-19 10:26:34 cash RM100 kepada beberapa orang
3.2K views07:26
Open / Comment
2022-03-19 10:26:28 basically ada giveaway malamni
3.2K views07:26
Open / Comment
2022-03-19 10:26:22 dia akan cerita pasai macam mana nak buat duit dengan juai baju melayu ni la
3.2K views07:26
Open / Comment
2022-03-19 10:26:10 BOP tu maksud dia business opportunity preview
3.1K views07:26
Open / Comment
2022-03-19 10:25:57 dan malamni kami ada BOP melalui ZOOM
3.1K views07:25
Open / Comment
2022-03-19 10:25:43 juai baju melayu readystock
3.1K views07:25
Open / Comment
2022-03-19 10:25:34 aku lupa nak bagitau kat sini yang tahun ni aku ada buat projek raya
3.0K views07:25
Open / Comment
2022-03-14 18:10:33 sambung nanti?
5.5K views15:10
Open / Comment
2022-03-14 18:10:23 ok tu je malamni
5.2K views15:10
Open / Comment
2021-08-03 09:01:50 picit je link tu ✨✌🏻
2.6K views06:01
Open / Comment
2021-08-03 09:01:43 tengoklah nanti kalau ada masa
2.6K views06:01
Open / Comment
2021-08-03 09:01:23 a friendly reminder to myself as well
2.6K views06:01
Open / Comment
2021-08-03 09:01:14 just a little something for everyone
2.6K views06:01
Open / Comment
2021-08-03 09:01:07 https://www.instagram.com/reel/CSGfQmmjeAv/?utm_medium=copy_link
2.6K views06:01
Open / Comment